Tryggt och driftsäkert med fjärrvärme.

Fjärrvärme ger värme och varmvatten i ditt hus med minimal påverkan på elanvändningen. Vi sköter dessutom drift och underhåll och du får ett tryggt och driftsäkert värmesystem som praktiskt taget sköter sig själv.

Skaffa fjärrvärme?

Bor du i ett område som har möjlighet att anslutas till fjärrvärme?

Aktuella priser på fjärrvärme.

För dig som privatkund kan vi erbjuda flexibla avtalsformer och prisalternativ. Du kan även välja att prissäkra fjärrvärmen på 3 år. Här finns all information du behöver gällande fjärrvärmeavtal och kostnader.

Problem med värmen?

Mätarbyte.

Vi byter alla kunders fjärrvärmemätare med jämna intervall.

Smartare fjärrvärme.

Klimatstyrning ger ett jämnare inomhusklimat och kan sänka dina kostnader.

Jämför och räkna på din månadskostnad.

I vår fjärrvärmekalkylator kan du se vad du sparar på att byta fjärrvärmepaket eller jämföra med andra alternativ om funderar på att byta till fjärrvärme.

Så funkar fjärrvärme.

I ditt hus finns en fjärrvärmecentral, inte större än ett badrumsskåp, som värmer varmvatten och element. Fjärrvärmen producerar vi på Ryaverket och Sobacken.

Vi energideklarerar din villa.

Ska du sälja din bostad eller vill du minska bostadens energikostnader och miljöpåverkan? Vi kan energideklarera din villa eller ditt radhus till ett fast pris. I energideklarationen redovisas bland annat bostadens energianvändning. Du får förslag på åtgärder som kan sänka dina energikostnader och minska bostadens klimatpåverkan.

Så sparar du energi.

Sänk värmen en grad inomhus och spara fem procent på din uppvärmningskostnad.