Driftstörning

Här får du den senaste informationen kring våra driftstörningar. Om du vill ha ytterligare information, kontakta Kundcenter på 020-97 13 00.

 • Avbrott i fjärrvärmeleverans Kristineberg 3/6


  På grund av ledningsarbete på Lars Kaggsgatan kommer fjärrvärmen och varmvattnet vara avstängt i vissa fastigheter på Kristineberg måndag 3 juni klockan 07:15 - 24:00.  Kallvatten berörs inte.
  Läs mer
 • Försenad sophämtning olika områden


  Just nu ligger vi efter med tömning av sopor i olika områden i kommunen. Vi hoppas vara ikapp i samtliga områden under veckan. Om inte tömning blivit utförd på planerad tömningsdag, låt kärlet stå kvar tills det blivit tömt.
  Läs mer
 • Störningar i vattenleveransen Äspered


  Just nu har vi onormalt hög vattenförbrukning i Äspered. Detta innebär att det finns risk för att vi inte kan leverera vatten innan vattenförbrukningen kommer ner på normala nivåer igen. Arbete för att stabilisera läget pågår.

  Vi uppmanar våra kunder att vara sparsamma med vattenanvändningen fram tills dess att läget blir stabilt igen. Exemeplvis bör man inte bevattna, fylla pooler eller liknande i nuläget.

  Läs mer
 • Viskafors återvinningscentral stängd 14 maj.


  På grund av grävarbeten till följd av en vattenläcka vid Viskafors återvinningscentral kommer centralen hållas stängd hela tisdagen.
  Läs mer

 • Störningar i appen Sortera med mera.


  På grund av tekniska problem vid byte av tömningsdagar så visas inte alla adresser och tömningsdagar i appen för tillfället.
  Läs mer

Prenumerera på driftstörningar

Fyll i din e-postadress och klicka på prenumerera för att få mail när vi lagt ut en ny driftstörning.

Hantera prenumerationer

Avregistrera prenumeration på driftstörningar

Fyll i din e-postadress och klicka på förändra för att ta bort din prenumeration.