Start

Byte av VA-ledningar på Moränvägen

Från och med december 2019 kommer Borås Energi och Miljö AB med LP Entreprenad som entreprenör utföra arbeten med att byta ut vatten-, avlopp- och dagvattenledningarna enligt bifogade ritningar. Detta arbete beräknas pågå fram till semestern 2020. Arbetet kommer ske i etapper, och etappindelningen ser ni i bifogad preliminär tidplan.

Under december kommer förberedande arbeten att utföras och själva schaktarbetena börjar efter årsskiftet. LP Entreprenad kommer att koppla om era vattenserviser tillfälligt under byggtiden för att kunna koppla bort de gamla ledningarna i marken och jobba på ett säkert sätt. Detta arbete kan innebära att ni blir av med vattnet ca 1 timma.

Vid omkoppling av huvudledningen för vattnet kommer vi att skicka ut ett sms dagen innan. Detta arbete kommer att ta lite längre tid och beröra fler fastigheter vid samma tillfälle. För att säkerställa att ni får våra sms gå in på borasem.se klicka på Kundcenter, sedan SMS- och talsvarstjänst och följ instruktionerna.

Vi är tacksamma för er förståelse för våra arbeten och vi ber om ursäkt för de ev. besvär de medför för er. Vår entreprenör är både serviceminded och hjälpsam. De kommer att göra allt de kan för att se till att sophämtning, post funkar som det brukar.

Vid frågor kontakta Kundcenter via e-post kund@borasem.se eller telefon 020-97 13 00.

Kontakta oss på Kundcenter

020-97 13 00

Mån–tors: 07:30–16:00 | Fre: 07:30-15:00 (lunchstängt 12:00-13:00)

Felanmälan för fjärrvärme, fjärrkyla, biogas, vatten och avlopp kan göras på telefon dygnet runt.